Foto: Mango

Modeļu aģentūras 2B model agency vadītājs Agris Blaubuks oficiāli kļuvis par modeļu aģentūras Ford New York model agency pārstāvi Baltijas valstīs. Agris atzīst, ka viņa dzīvē ir jauns izaicinājums un pašam nu būs jādodas uz Baltijas valstu modeļu aģentūrām, lai meklētu jaunas modeles.

"Ļoti aktīvi strādāju. Esmu oficiāli kļuvis par vienas no lielāko modeļu aģentūras pārstāvi. Man tas ir liels pagodinājums, ka lielā un pasaulē pirmā modeļu aģnetūra ir izvēlējusies mani. Ford New York model agency no manas aģentūras 2B model agency darbojas septiņas meitenes. Iespējams tas arī ir iemesls, kāpēc tik liela aģentūra ir mani izvelējusies par savu pārstāvi Baltijas valstīs. Lai gan darba daudz un regulāri būšu prom no majām, jo braukāšu pa Lietuvu un Igauniju, bet centīšos nedēļas nogalēs būt mājās. Lai meitenes zina, ka es tagad esmu viņām tiešais tilts uz Ņujorku," ar jaunumiem iepazīstina Blaubuks.

Viņš arī regulāri apmeklē muzikālo šovu Zvaigžnu lietus 2, lai atbalstītu savu mīļoto sievieti Lauru Kosīti, kas dzied duetā ar Ralfu Rubeni. "Iepriekšējās reizēs par Lauru esmu pa 10 reizēm nobalsojis, bet pēdējā koncertā par Lauras priekšnesumu zvanīju 20 reizes," stāsta Blaubuks un piebilst, ka Laura un Ralfs nav žūrijas mīlēts pāris, bet pateicoties skatītājiem, viņi ir šovā.

Agris atklāj, ka viņa favorīts vienmēr būs deju šovs, jo ar dejas palīdzību var parādīt daudz emocijas. Kā zināms, ar dejas palīdzību Agris satika arī Lauru. "Ja agrāk nedzirdēju, ka Laura mājās dzied, tad kopš Laura ir sovā viņa sākusi dungot līdzi jebkurai dziesmai un sākusi arī mājās dziedāt. Forši, jo tas viņai uzlabo garastāvokli," atklāj Blaubuks.

Foto: Ingrīda Punka

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!