Četrkājainie mīluļi, kas pavada savus saimniekus gan uz ielas, gan uz smalkām ballītēm, parasti tiek saposti ar jauniem apģērbiem, kurus var iegādāties gan ekskluzīvos veikalos ārvalstīs, gan šepat Latvijā. Ar jaunākajām suņu apģērbu modes tendencēm iepazīstina četrkājaino mīluļu skaistumkopšanas salonu tīklu Lilly Pet Boutique & SPA īpašniece Diāna Kubasova.

Šogad četrkājaino mīluļu apģērbā dominē dabiskas krāsas. Kā, piemēram, brūns, bēšīgs zemes tonis, gaiši zils debesu tonis un sniega balts.

Savukārt apģērbi darināti no dabīgiem materiāliem - vilnas, kašmira, angora un zīda.

Modē ir rupjā savienojums ar smalko, piemēram, masīva kakla siksna ar mazām pērlītēm vai rupja adījuma džemperis ar mežģīņu maliņu, vai zīda apkakli.

Četrkājainā mīluļa apģērbu ieteicams pieskaņot saimnieka apģērbam. Turklāt saimnieka un suņa apģērbam jābūt ne tikai vienādā krāsā, ar vienādu rakstu, bet jāsaskaņo arī apģērbu zīmoli. Piemēram, gan saimnieks, gan suns apģērbies Ed Hardy, Christian Audigier, Juicy vai Burberry apģērbos.

Lilly Pet Boutique & SPA īpašniece atklāj, ka šogad novērojusi jaunu tendenci. "Suņiem meklēt apģērbu nāk ne tikai dāmītes ar mazajiem sunīšiem, bet arī nopietni kungi saviem buldogiem un dobermaņiem. Tādejādi ir izstrādāta vesela sērija buldogiem un lielo suņu īpašniekiem, kas visbiežāk izvēlas saviem mīluļiem apģērbu ar tauriņiem vai kaklasaites svētkiem un ballēm, kā arī ar uzrakstiem Police, Security, FBI vai Size Does Matter," ar jaunākajām suņu modes tendencēm iepazīstina Kubasova.

Foto: Diānas Kubasovas arhīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!