Foto: Reuters/Scanpix

Kārtējo reizi atzinīgu novērtējumu pasaulē izpelnījušies pašmāju dizaineru veidotie apģērbi, un šoreiz tas noticis, pateicoties amerikāņu producentam un reperim, apvienības The Black Eyed Peas dalībniekam Will.I.AM., kurš saviesīgu pasākumu apmeklējis latviešu modes mākslinieku darinājumā.

Uzstājoties labdarības pasākuma MusiCare Person of the Year noslēguma ceremonijā Losandželosā kopā ar dziedātāju Leju Makfālu (abi attēlā), mūziķis uz skatuves kāpa Latvijas modes zīmola I'm Shirts dizainētā kreklā.

Tā kā Will.I.Am. tiek dēvēts par vienu no stilīgākajiem un švītīgākajiem ASV šovbiznesa pārstāvjiem, viņa tērps vēlāk tika iztirzāts modes blogā What's He Wearing, un šajā vietnē latviešu zīmola kreklam tika veltīti visai atzinīgi vārdi.

Raksta autors kreklu uzslavējis par izteiksmīgo krāsu kontrastu, kā arī ilūzijas, ka mūziķis ap kaklu apsējis kaklasaiti, radīšanu, un vēlāk zīmola I'm Shirts pārstāvji savā oficiālajā Facebook lapā pauduši milzīgu gandarījumu, ka producents uz skatuves kāpis tieši latviešu dizaineru tērpā.

Latviešu dizaineru veidotajos tērpos savulaik uz skatuves kāpuši arī citi slaveni un atpazīstami ļaudis. Tā, piemēram, popdziedātāja Nellija Furtado ir koncertējusi zīmola Katykatya Shehurina kleitā. Tāpat šī zīmola apģērbā uz skatuves kāpusi arī britu māksliniece Jessie J.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!