Foto: Publicitātes foto

Bijusī dažādu TV šovu vadītāja un jaunā māmiņa Dagmāra Legante (attēlā no kreisās) kļuvusi par prestižā Šveices ādas kopšanas līdzekļu zīmola Swiss Line mūzu Latvijā un ir gatava dalīties arī ar citām sievietēm savos skaistuma noslēpumos.

"Es jūtos ļoti pagodināta, ka šis zīmols atzinis mani par augstajiem Šveices standartiem atbilstošu. Es uzskatu, ka ikvienai sievietei sevi jāmīl gan iekšēji, gan ārēji, un par savu izskatu ir jārūpējas," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Legante.

Viens no viņas laba izskata galvenajiem pamatprincipiem ir ūdens uzņemšana un veselīgs uzturs, kas atstāj vislielāko iespaidu uz izskatu.

"Astoņpadsmit gadu vecumā jau mēs par to nedomājam, bet nu man vairs nav ne astoņpadsmit, ne arī divdesmit, un laiks piedomāt pie tā, ko es ēdu un ko klāju uz sejas. Laiks iet uz priekšu, un laiks ir tas, kas atstāj ietekmi uz mums visām," smejas Swiss Line mūza.

Viņa uzskata, ka ikvienai sievietei jāizvēlas kvalitatīvu kosmētiku, kas ne vienmēr nozīmē arī lielu naudas izdošanu - svarīgi, lai iegādājoties sejas krēmu, mēs uz paciņas izlasītu, vai tas nesatur kaitīgos parabēnus vai citas nevēlamas sastāvdaļas. Arī pašai Dagmārai skaistumkopšanas ziņā ne vienmēr izdodas ievērot visus likumus.

"Es esmu no tām, kuras guļ ar visu skropstu tušu. Protams, zinu, ka tas skaitās slikti, un cenšos laboties, bet ne vienmēr sanāk," godīgi atklāj Legante.

Viena no viņas jaunākajām atklāsmēm skaistumkopšanas jomā ir tā, ka nedrīkst sēdēt vannā ar sejas masku. "Es pati tā vienmēr esmu darījusi, un domāju, ka ne jau es viena vien, bet izrādās, ka tādā siltumā maska vienkārši neiedarbojas - sviedri, kas rodas ādā, visas vērtīgās vielas vienkārši atgrūž," jaunajā informācijā dalās Legante.

Legante iesaka sievietēm sākt dienu ar glāzi silta ūdens, kam pievienots nedaudz citrona un medus, lai pamodinātu gremošanas traktu, kā arī ik rītu seju pabarot ar vismaz vienu labu krēmu, vēlams tādu, kas aizsargā pret saules kaitīgo iedarbību. Pati Legante jau vairākus gadus nav bijusi solārijā, bet gada saulainajā periodā lieto saules aizsargkrēmus.

"Domāju, ka ikviens jau ir informēts par saules kaitīgo ietekmi uz ādu. Tāpat ar pīpēšanu - tā ātri padara ādu vecāku un nespodrāku. Sejas ādai nenāk par labu arī apkārtējais gaisa piesārņojums, tāpēc ik vakaru vajadzētu kārtīgi notīrīt seju no visiem dienas laikā uz tās uzkrātajiem netīrumiem," padomus dod kosmētikas zīmola seja.

TV dīva pārsteigusi arī ar imidža maiņu - no blondīnes viņa kļuvusi par bruneti, atgriežoties pie savas dabīgās matu krāsas.

"Tas ir mans dabīgais matu tonis. Pagaidām tā ir tonējošā krāsa, bet centīšos ataudzēt savus dabīgos matus, kas gan prasīs daudz laika. Centīšos tos vairs nebojāt balinot, bet uzlikšu vien vieglu tonīti spīdumam vai kādu gaišāku akcentu," par savām imidža maiņām stāsta Legante.

Galerijā: Dagmāra Legante kompānijas Swiss Line prezentācijas pasākumā restorānā Cydonia.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!