Foto: EPA/LETA
Runā, ka acis ir dvēseles spogulis, kurā viegli var noteikt, ko konkrētajā brīdī pārdzīvo cilvēks. Šajā sakarā ārvalstu eksperti ir apkopojuši sarakstu ar desmit skaistāko acu īpašniecēm pasaules šovbiznesā, turklāt topa autori norāda, ka nav vadījušies pēc konkrētā mirkļa izjūtām, bet gan pēc ilgstoša iekšējā skaistuma, ko izstaro šīs acis.

Skaistāko acu sarakstā dominē aktrises, tomēr desmito un devīto vietu ieņem ļoti populāras dziedātājas - desmitā ir barbadosiešu skaistule Rianna, bet devītajā vietā ierindota amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera.

Saraksta astotajā vietā ir amerikāņu aktrise Kamerona Diasa, septītajā - Bolivudas zvaigzne Aišvarija Rai, sestajā - brazīliešu supermodele Adriana Lima, piektajā - aktrise Džesika Alba, bet ceturtā - filmas Transformeri zvaigzne Megana Foksa, kas dažus gadus bija pasaules skaistāko sieviešu topu augšgalā.

Trešajā vietā iekļauta 28 gadus vecā amerikāņu kinoaktrise Keita Bosvorta, kuras īpatnība ir tāda, ka viņas acis nav vienādā krāsā: Keitas kreisā acs ir zila, bet labā - brūna, savukārt otrajā vietā ir cits amerikāņu aktrise, 35 gadus vecā Andželīna Džolija, kura sarakstā iekļuvusi, neraugoties uz to, ka viņas iesauka ir "Lūpas".

Skaistāko acu īpašnieču topa pirmajā vietā ir ierindojusies 46 gadus vecā itāļu skaistule Monika Beluči, kuras acis daudziem vīriešiem gan ir visai grūti pamanīt, jo ir ļoti grūti atraut skatienu no aktrises varenajām krūtīm. Tomēr tas, kurš Moniku Beluči redzējis filmā Malena, šo sievieti nekad nespēs aizmirst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!