Naktī no svētdienas uz pirmdienu Losandželosā norisinājās prestižās mūzikas balvas "Grammy" pasniegšanas ceremonija, pēc kuras, kā jau ierasts, mēles tiek trītas ne tikai par uzvarētājiem, bet arī pasākuma viesu tērpiem.

Tik smalkā sarkanā paklāja ceremonijā šovbiznesa daiļā dzimuma būtnes reti uzdrošinās parādīt vairāk, nekā vajadzētu, tomēr dažas bijušas gana drosmīgais, lai nodemonstrētu kādu kailu miesas pleķīti.

Uz visu fona izcelties pamanījusies jauniņā amerikāņu popzvaigzne Halsija, kuras izvēlētais apģērbs – zils treniņtērps, zem kura viņa nebija uzvilkusi krūšturi – ārvalstu modes pazinēju vidū gandrīz vienprātīgi pasludināts par ceremonijas skaļāko izgāšanos.

Savukārt mūziķei Keitijai Perijai izdevies pārsteigt ar jaunu vizuālo tēlu – platīnblondiem matiem. Tiesa, ar tērpu gan viņai šoreiz nav paveicies. Dziedātājas spīgulīšiem un spalvām rotātā kleita atzīta par ne pārāk labu izvēli.

Tāpat par sevi likusi runāt Lady Gaga, kura uz sarkanā paklāja ieradusies ar blīkšķi un provocējusi topiņā, kas knapi nosedzis viņas krūšu apaļumus.

Savukārt dziedātāja Girl Crush mēģinājusi pārsteigt tērpā, kura svārku daļa aplīmēta ar krāsainām bumbām, un gaidītās sajūsmas vietā viņa izpelnījusies stila kritiķu nopēlumu.

Savukārt bargo sociālo tīklu lietotāju, kā arī stila kritiķu uzslavas saņēmušas tādas šovbiznesā labi zināmas dāmas kā Dženifera Lopesa, Rianna, Adele, kura, starp citu, "Grammy" pasniegšanas ceremonijā triumfēja, iegūstot piecas balvas, un daudzas citas daiļā dzimuma pārstāves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!