Otrdienas, 28. februāra, vakarā Latvijas Nacionālajā operā notikušao Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvu ceremoniju plašā pulkā apmeklēja gan skatuves mākslinieki, gan citas radošas personības, kuras par godu nozīmīgajam notikumam bija īpaši sapucējušies.

Tā kā par balvu pasniegšanas vietu bija izvēlēta Latvijas Nacionālā opera, lielākā daļu dāma šī pasākuma apmeklēšanai bija izvēlējusies klasiskus tērpus tumšās krāsās - starp daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras bija izvēlējušās melnus tērpus, bija gan kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende, gan pasākuma organizētāja Elita Mīlgrāve, gan daudzas citas dāmas.

Uz tumšos toņos ieturētā fona izcēlās televīzijas raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa, kura pasākumu apmeklēja koši dzeltenā tērpā un zaļās zeķubiksēs.

Sarunā ar DELFI Izklaide Skudriņa pastāstīja, ka kleitiņa nav zināma zīmola ražojums un iegādāta Londonā, bet uzvilkt tieši šo tērpu viņu mudinājis drūmais laiks - šādi viņa vēlējusies iepriecināt gan sevi, gan citus.

Daudz atzinīgus vārdus no pasākuma apmeklētājiem izpelnījās dziedātāja Olga Rajecka, kura tumšo tērpu bija atsvaidzinājusi ar pērļu virteni. Tāpat gana lielu ievērību guva dziedātāja Linda Leen, kura apbalvošanas ceremonijā defilēja garā, volāniem bagātīgi rotātā melnā kleitā.

Puiši un vīrieši, gatavojoties Gada balvas pasniegšanas ceremonijai, arī lielākoties bija izvēlējušies uzvalkus, kas tika atsvaidzināti ar interesantām detaļām, bet trīs balvas ieguvušie grupas Instrumenti puiši pasākumu apmeklēja oriģinālos Mare&Rols darinātos ietērpos.

Starp vīriešiem ar īpašu atraktivitāti izcēlās grupas Dzelzs vilks vīri, kuri, gatavojoties uznācienam ar dziesmu Viņa grib tik daudz, bija piedomājuši gan pie grima, gan matu sakārtojuma, gan koptēla, ko demonstrēja arī ārpus zāles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!