Foto: Vida Press

Šonedēļ Earl's Court izstāžu zālē Londonā norisinās viens no modes pasaules gada gaidītākajiem notikumiem – krāšņais un prestižais zīmola Victoria's Secret šovs.

Kā ierasts, pilnā sastāvā bija ieradušies zīmola "eņģelīši" - Adriana Lima, Alesandra Ambrosio, Behati Prinslo, Kendisa Sveinpola, Doicena Kroiza, Lilī Oldridža, Lilī Donaldsone un citas.

Starp modelēm bija arī 24 gadus vecā latviešu skaistule Ieva Lagūna, kurai šī jau bija ceturtā reize Victoria's Secret lielajā šovā.

Savulaik intervijās meitene no Saldus atzinusi, ka dalība populārā veļas zīmola ikgadējā skatē ir katras modeles sapnis, ko viņai izdevies īstenot, un arī modes dzīves zinātāji norādījuši, ka šāds ieraksts CV ir atslēga uz lielo modes pasauli.

Mediji šo "eņģelīšu" pulcēšanos sauc par "megaķermeņiem ar megapiķi", un patiešām daudzas no Victoria's Secret modelēm ir starp bagātākajām pasaulē - visvairāk pelna Adriana Lima un Doicena Kroiza, kurām kompānija maksā astoņus miljonus dolāru gadā.

Viens no gaidītākajiem šova elementiem ir arī pasaulē dārgāko krūšturu prezentācija, un šogad divus miljonus vērto Frantasy Bra atrādīšana tika uzticēta brazīlietēm Adrianai Limai un Alesandrai Ambrosio.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!