Foto: Vida Press/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps šonedēļ trīs dienu valsts vizītē devies uz Lielbritāniju, un, kamēr daļa plašsaziņas līdzekļu cītīgi seko līdzi politiķa gaitām, dzīvesstila un modes izdevumi pastiprinātu uzmanību pievērš ASV pirmajai lēdijai Melānijai Trampai un viņas izvēlētajiem tērpiem.

Dažādi ārzemju izdevumi steidz vēstīt, ka Melānija jau pirmajā vizītes dienā esot pamanījusies nodemonstrēt izcilu gaumes izjūtu un eleganci, priecējot ar vairākiem dažādiem tērpiem. Katrs no tiem bijis ļoti pārdomāts, sievišķīgs, etiķetei atbilstošs un pirmās lēdijas auguma aprisēm glaimojošs.

Kad Trampu pāris pirmdien izkāpa no lidmašīnas Lielbritānijā, Melānija bija ģērbusies pieguļošos zīmuļsvārkos un britu luksusa modes zīmola "Burberry" blūzē . Plecus ASV pirmā lēdija bija piesegusi ar žaketi.

Lai gan Trampa kundzes stilists Hervē Pjērs daudzkārt uzsvēris, lai mediji pārstāj pirmās lēdijas tērpos meklēt slēptus vēstījumus, mediji pievērsuši uzmanību Melānijas blūzītei, kuras apdrukā saskatīta goda izrādīšana kara veterāniem – audumu rotājuši vairāki medaļu zīmējumi.

Tālāk savās gaitās Melānija devās "Dolce & Gabbana" baltā kleitā ar tumši zilu apkaklīti un pieskaņotu jostu. Savu tēlu lēdija bija papildinājusi ar krāšņu cepuri.

Savukārt īpaši atzinīgi modes eksperti vērtējuši "Dior" vakarkleitu, kurā Trampa kundze ieradās svinīgajās vakariņās pie karalienes Elizabetes II Bekingemas pilī.

Kā norādījuši dažādu ārzemju izdevumu aptaujātie stila kritiķi, Melānijas tērpi pirmajā vizītes dienā bijuši izcili – Trampa kundze, kura savulaik bija modele, esot nodemonstrējusi perfektu gaumes izjūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!