Foto: Publicitātes foto
Pavasaris pašmāju stila gardēžiem ir īpaši rosīgs un darbīgs laiks – viens pēc otra tiek rīkoti modīgi burziņi un prezentācijas, kurās iespējams iepazīties ar jaunākajām apģērbu un aksesuāru kolekcijām un svaigākajam tendencēm.

Trešdienas, 13. marta, vakarā kupls ļaužu pulciņš bija sanācis "Pasaules optikas" salonā Krišjāņa Barona ielā, kur norisinājās zīmola "Versace" jaunākās saulesbriļļu un ietvaru kolekcijas prezentācija.

Pasākumā netrūka pazīstamu seju un modes entuziastu. Starp viesiem bija māksliniece Elita Patmalniece, modes dizainere un stiliste Dace Krieviņa-Bahmane, uzņēmēja Diāna Kubasova, stiliste Jūlija Zolberga, blogeres Agnija Grigule un Elizabete Gorina, stila lietpratējs Jaroslavs Barišņikovs un citi.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta Maijai Silovai, kura viesus iepazīstināja ar aktuālākajām optikas tendencēm un kopā ar stilisti un žurnāla "Pastaiga" modes bloga autori Liene Stūraini demonstrēja izteiksmīgākos kolekcijas modeļus.

Kā "Delfi Izklaidi" informē prezentācijas rīkotāji, "Versace" iemieso seksualitāti un sievišķību, kas atspoguļojas arī zīmola briļļu modeļos. Jauno kolekciju raksturo klasiskas formas rāmji, piemēram, dažādas kaķacs formas variācijās, gan arī tādas modernas tendences kā maskas veida ietvari un futūriska ģeometrija. Daudzus modeļus rotā izsmalcinātas zelta detaļas un medūzas logo, kas kļuvis par leģendāru zīmola simbolu visā pasaulē. Viens no viesu iecienītākajiem modeļiem bija kaķacs formas saulesbrilles ar rozā ietvariem un lēcām, kas piešķir koķetu tēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!