Foto: Mango
Aizvadītajā nedēļā Rīgā pēc sezonas beigām Krasnojarskā atgriezies basketbolists Kaspars Kambala (attēlā), kurš kopā ar savu dzīvesbiedri Tifāniju Rondu pievērsies apģērbu skiču veidošanai, un pēc abu dizaina šūtās drēbes jau nonākušas tirdzniecībā.

Latvijā sportists ar draudzeni pavadīs daļu vasaras, bet jūnijā pāris dosies uz Ameriku, kur apciemos radus. Kā raksta žurnāls Privātā Dzīve, Rīgā pārim pastāvīgas dzīvesvietas neesot, jo abi iecerējuši celt māju, bet pagaidām mitinās īrētā mājoklī.

Pats basketbolists atzinis, ka šovasar atpūsties viņam neizdosies, jo dzīvesbiedrei padomā esot daudz jaunu ideju, kuru realizēšanā tiks iesaistīts arī Kambala, bet pirmā ideja, ar ko pāris nolēmis pārsteigt rīdziniekus, ir pašu veidota apģērbu kolekcija.

"Ideja par tērpus modelēšanu radās janvārī. Man ļoti patīk smuki ģērbties, bet ne vienmēr var atrast un nopirkt to, ko gribas," lēmumu pievērsties modes biznesam skaidrojusi Tifānija, turpretī Kamabalam, pērkot drēbes, esot ļoti grūti atrast savam augumam piemērotus un tīkamus apģērbus.

Abu veidotie tērpi jau guvuši atzinīgus vērtējumus Rīgas draugu vidū, un Tifānija nākotnē nolēmusi atvērt savu apģērbu līniju, kuras nosaukums varētu būt Elegance by Tiffani Kambala. Lai gan Kambalu un Tifāniju nesaista oficiālas laulības saites, basketbolista draudzenes darinātos tērpus rotā firmas zīmols Tiffani Kambala, jo drauga uzvārds amerikānietei patīk labāk nekā savējais.

Sievas iedvesmots, pie tērpus skicēm sēdies arī Kambala. "Sāku domāt un zīmēt skices savam priekam, lai varētu vilkt to, kas patīk. Man vairāk patīk košas krāsas, bet Tifānijai mierīgākas," klāstījis basketbolists.

Kambalas ģimene ne tikai darina vīriešu kreklus un sieviešu kleitas, bet arī suņu kombinezonus, un tos iegādāties iespējams Tifānijas Rīgas draudzenēm piederošajā saloniņā Mandolini Berga Bazārā.

Kambalu pāra veidoto apģērbu cenas ir atšķirīgas - Tifānijas S un M izmēra kleitas maksā no 90 līdz 700 latiem, bet Kaspara krekliem un biksēm cenas esot augstākas - sākot no 180 latiem. "Lai man uzšūtu kreklu, vajadzīgi vismaz trīs metri auduma, tāpēc pašizmaksa vien ir diezgan liela," augstās cenas skaidrojis sportists.

Galerijā: Kambala pēc paša skicēm darinātajā kreklā, kuru iespējams iegādāties par 500 latiem, kopā ar draudzeni Tifāniju un basketbolistu Andri Biedriņu izklaidējas Vecrīgas klubā Pussy Lounge.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!