Foto: Reuters/Scanpix

Kā zināms, mūsdienu popmūzikā dziedātāja vokālajām spējām un pašām dziesmām ir sekundāra nozīme, vislielāko uzsvaru liekot uz regulāru apģērba maiņu un krāšņām frizūrām. Šis fenomens ļāvis pasaules slavu iekarot tādām meitenēm kā, piemēram, Rianna un Lady Gaga, bet tagad viņām pievienojusies arī amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (attēlā).

Šobrīd 26 gadus vecā Perija popmūzikas aprindās pazīstama jau desmit gadus, kad vēl ar savu īsto uzvārdu Keitija Hadsone izdeva savu debijas albumu, taču šo gadu laikā meitene bijusi salīdzinoši konservatīva, saglabājot tumšu matu toni, tikai reizēm to pārkrāsojot zilu.

Tagad Perija nolēmusi radikāli mainīt imidžu un kļuvusi par blondīni. Turklāt ar jauno frizūru Ņujorkā pozējot fotogrāfiem, viņa atkāpusies arī no sava stilizētā retro imidža, dodot priekšroku modernākam stilam.

Lai gan daudzi dziedātājas fani bijuši ļoti pārsteigti un satraukti par šīm pārmaiņām, dziedātāja savos sociālo tīklu profilos viņus mierinājusi, skaidrojot, ka šī brīža matu tonis ir gandrīz identisks viņas dabīgajai matu krāsai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!