Foto: Privātais arhīvs
Slavenā krievu supermodele un futbolista Krištianu Ronaldu mīļotā sieviete Irina Šeika (attēlā) visai pikantā veidā paudusi atbalstu Krievijas izlasei Soču olimpiskajās spēlēs – viņa publiskojusi gana erotisku foto.

Pievilcīgā modele šonedēļ savā Instagram foto blogā publicējusi bildi, kurā redzama puskaila - Irinas krūtis sedz tikai cimdi, uz kuriem attēlota Soču emblēmiņa un olimpiskie riņķi. Savukārt Šeikas galvu rotā kepons ar uzrakstu "Russia".

Tāpat attēlā redzams arī rotaļlieta leoparda izskatā - šis dzīvnieciņš ir viens no Soču olimpisko spēļu oficiālajiem talismaniem.

Attēls tīmeklī jau iemantojis milzīgu popularitāti, un diennakts laikā šis pikantais sveiciens Krievijas sportistiem iemantojis vairākus desmitus tūkstošus "patīk" novērtējumu, un foto iekļuvis arī vairākos ārzemju medijos.

Jau vēstīts, ka Čeļabinskas apgabalā dzimusī tatāru izcelsmes Irina Šeika (īstajā vārdā Irina Šeihlislamova) ir viena no šobrīd pieprasītākajām krievu modelēm pasaulē, un viņa ir vairāku slavenu modes zīmolu "seja".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!