Foto: Publicitātes foto

Skaistumkonkursa Mis Latvija 2010 titula ieguvēja Alise Miškovska (attēlā) šonedēļ izcīnījusi uzvaru kādā starptautiskā konkursā – viņas pievilcība novērtēta Peru notikušajā konkursā Miss Model Intercontinental 2012.

Kā vēsta aģentūras Mis Latvija pārstāvji, pievilcīgā daugavpiliete starptautiskajā konkursā Miss Model Intercontinental ieguva pirmo vietu, aiz sevis atstājot Brazīlijas un Ekvadoras pārstāves.

Pēc uzvaras konkursā latviešu skaistule dzimtenē atgriezties nesteidzas - viņa devusies prezentācijas braucienā pa Peru, bet pēc atgriešanās viņa apņēmusies turpināt nodarboties ar savu pamatdarbu - bērnu trenēšanu daiļslidošanā, kā arī cītīgi gatavosies citiem skaistumkonkursiem, kuros aizstāvēs Latvijas godu.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka Alises vārds mediju un sabiedrības uzmanības degpunktā nonāca aizvadītā gada rudenī, kad Alise devās uz starptautiskā skaistumkonkursa Miss World finālu Londonā.

Kamēr mūsu skaistule kopā ar citu valstu dalībniecēm gatavojās finālam, internetā tika publicētas savulaik tapušas pievilcīgās meitenes erotiskās bildes. Pikanto bilžu dēļ meitenei no skaistumkonkursa izstāties nenācās, un viņa ieguva Miss World Sports titulu un citas atzinības.

Galerijā: ieskats Alises modeles un skaistumkonkursu gaitās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!