Foto: Mango

Pirmdien, 23. februārī, elegantajās Royal Casino telpās pulcējās Latvijas šovbiznesa stilīgākie cilvēki, kuri, gatavojoties Latvijas Stila un Modes balvas 2008 svinīgās apbalvošanas ceremonijai, bija īpaši piedomājuši pie sava un savu pavadoņa stila.

Dabas draugs Māris Olte pasākumu apmeklēja ar sievu un divu dēlu, Vita Ādama un Nemo Eduarda, māti Inesi. Par Olti divpadsmit gadus jaunākā sieviete, saskaroties ar preses fotogrāfu uzmanību, mulsa, bet Olte gods godam aizstāvēja stilīgākā raidījuma vadītāja titulu.

Viens no atraktīvākajiem un pamanāmākajiem pāriem gan uzvedības, gan saskaņotā stila dēļ bija TV dīva Sindija Vilde un viņas mīļotais vīrietis dīdžejs Jānis Spinga, kurus saista ne tikai jūtas, bet arī kopīga uzņēmējdarbība - viņiem jau divus gadus pieder kreatīvā pasākumu aģentūra Chocolate Events.

Savukārt skatuves zvaigzne Linda Leen pasākumu apmeklēja Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretāra Edgara Jaunupa pavadībā.

Nepamanīta nepalika arī radiogeiša Ieva Adamss, kura pērn saņēma stilīgākās TV vadītājas balvu. Lai gan šarmantās sievietes zeltnesi rotā saderināšanās gredzens, ko viņai dāvājis aktieris Andris Lielais, uz Latvijas Stila un Modes balvas svinīgās apbalvošanas ceremoniju Adamss ieradās cita vīrieša pavadībā, kas, pēc Mango rīcībā esošās informācijas, esot Adamss tuvs draugs.

Teātra observatorijas jaunā zvaigzne un par latviešu Leonardo di Kaprio dēvētais Rihards Lepers ieradās kopā ar draudzeni Ievu, kura palīdzot viņam izvēlēties stila aksesuārus un veidot saskaņotu stilu, bet Intars Rešetins, kurš ieguva aizvadītā gada stilīgākā aktiera titulu, pasākumu apmeklēja kopā ar sievu Zandu, kura ir neliela uzņēmuma vadītāja, fitnesa trenere un divgadīgās Elīzes Marijas māmiņa.

Latvijas stilīgākā modes žurnāliste Maija Silova uz apbalvošanas ceremoniju bija ieradusies viena. Nesen vēl medijos parādījās informācija par Silovas un mākslinieka Andreja Ameļkoviča attiecībām, kuras abi komentēt atteicās, bet pagājušajā nedēļā Silova atklājusi, ka ar mākslinieku viņu saista tikai draudzība. Šo faktu viņa apstiprināja arī pirmdien, Latvijas modes pasaulē svarīgo notikumu apmeklējot vienatnē.

Arī dziedātāja Aisha uz stila balvu pasniegšana ieradās viena, lai gan vēl nesen medijos tika publiskota informācija, ka viņai jau ilgāku laiku ir nopietnas attiecības ar kādu jaunu puisi, ar kuru kopā viņa februāra pirmajā pusē brīvdienas pavadījusi Ēģiptē.

Trešdienas vakarā televīzijas skatītāji LNT kanālā varēs vērot Latvijas Stila un Modes balvas svinīgās apbalvošanas ceremoniju, bet Mango piedāvā nelielu ieskatu pasākuma aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!