Foto: Publicitātes foto

Lai gan laika apstākļi liek no skapjiem vilkt ārā termoveļu un citus siltus, bet, iespējams, ne pārāk pikantus un kārdinošus apģērba gabalus, tradīcijām bagātākais pašmāju veļas ražotājs Lauma Lingerie atgādina, ka vasara nemaz nav tik tālu.

Ar juteklisku fotosesiju zīmols prezentējis jauno pavasara-vasaras piedāvājumu, kurā ir 32 košām un apburošām modes kolekcijas, ieskaitot sešas Tuxedo kolekcijas un piecas peldkostīmu kolekcijas.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, jaunāko kolekciju veļas modeļus raksturo izsmalcinātība un vasarīgs vieglums, un tajos maigie pasteļtoņi mijas ar piesātinātāku krāsu paleti.

"Darbs pie veļas kolekciju radīšanas ir atbildīgs un sistemātisks - 2016. gada pavasara-vasaras kolekcijas sāka ieņemt savu formu jau pagājušā gada janvārī, mūsu dizaineriem atlasot materiālus un vienojoties par apdruku konceptiem lielajā Interfilière Paris veļas trendu izstādē, tādēļ daudzās jaunās krāsas spilgto toņu paletē - tīģerlilija, rozā rīta gaisma, zilais topāzs - nav nejaušība," stāsta Lauma Lingerie valdes priekšsēdētāja Linda Matisone.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!