Foto: Vida Press
Kārtējo reizi gūts apstiprinājums, ka Latvijā radītie tērpi ir iecienīti ne tikai pašu mājās, bet arī citviet. Jauniņā aktrise Kailija Rodžersa (attēlā kopā ar Edvardu Nortonu) uz sarkanā paklāja Ņujorkā šonedēļ gozējusies bērnu apģērba zīmola "Lazy Francis" darinātā kleitā.

Ņujorkā šonedēļ pirmizrādi piedzīvojusi režisora Deivida Frankela veidotā filma "Collateral Beauty ("Skaistums tev līdzās"), kurā galvenās lomas atveido tādi zināmi aktieri kā Vils Smits, Edvards Nortons, Keita Vinsleta, Keira Naitlija un daudzi citi.

Zvaigžņotajā aktieru ansamblī vieta atvēlēta arī 12 gadus vecajai Kailijai Rodžersai, kura šonedēļ notikušajā filmas pirmizrādē uz sarkanā paklāja mirdzējusi latviešu darinātā tērpā.

Jauniņā kinozvaigzne "Twitter" vietnē publiski pateikusies zīmolam "Lazy Francis" par "īpaši viņai radīto tērpu".

Uz lielajiem ekrāniem Latvijā filma nonāks janvārī. Savukārt Kailija savas karjeras laikā piedalījusies vairākos kino projektos un sadarbojusies ar tādiem aktieriem kā Rasels Krovs, Diāna Krīgere, Dženifera Gārnera un citi. Jāatzīmē, ka viņa piedalījusies arī latviešu režisora Mika Ozoliņa psiholoģiskajā drāmā "Forsake Me Not".

Atgādinām, ka šī paša bērnu apģērba zīmola darinātā kleitā šopavasar Kannu kinofestivālā bija tērpusies arī mazā kinoaktrise Rūbija Bārnhila.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!