Maskavā dzīvojošā sarkanmatainā modele Anna Cine (attēlā) piedalījusies projektā Gastronomija, kurā Annai bija jāiejūtas ogas tēlā. Modele priecājas, ka gastronomiskajā projektā vienlaikus piedalījušās trīs Annas – pati modele, fotogrāfe Anna Bezrukova un stiliste Anna Larionova.

Sarunā ar izklaides portālu Mango projekta Gastonomija autore un fotogrāfe Anna Bezrukova stāsta, ka visus ar gardajām ēdamlietām saistītos noslēpumus pagaidām nevar atklāt. Bezrukova piebilst, ka šobrīd jau tapušas fotosesijas ar melnajiem ikriem, ogām, kafiju un paipalu olām.

"Pats interesantākais vēl priekšā," saka fotogrāfe un, slavējot modeli Annu Cini, atzīst: "Anna ir īsta profesionāle, un, strādājot kopā uzņemšanas laukumā, atklāju, ka viņa ir ļoti pozitīvs cilvēks."

Maskavā zināmā fotogrāfe pastāstīja, ka bez Annas Cines modeļu lomās iejututīsies dažādas Krievijas šovbiznesa zvaigznes. Visas fotoprojektā tapušās fotogrāfijas varēs aplūkot fotogrāfes Bezrukovas personālizstādē, kas jau 2010. gada sākumā tiks atklāta Maskavā.

Savukārt Anna Cine ne tikai turpina aprakstīt savas modeles gaitas grāmatā, bet arī meklēt jaunus izaicinājumus modeļu biznesā. "Biju patīkami pārsteigta, kad modeļu aģentūras Casta īpašnieks un producents, neskatoties uz to, ka man jau ir 29 gadi, uzaicināja sadarboties. Turklāt atklājās, ka ar šo aģentūru sadarbojas arī Svetlana Nemkova no Rīgas. Savulaik mēs ar Svetu bijām nominētas titulam "labākās Latvijas gada topmodeles"," stāsta Cine.

Foto: Anna Bezrukova.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!