Foto: Mango

Trešdienas vakarā Reval Hotel Latvia noslēdzās vērienīgākā Latvijas modes pasākuma Riga Fashion Week devītā sezona. Noslēguma šovā pasaulslavenais franču modes nams Emanuel Ungaro iepazīstināja ar tendencēm 2009. gada pavasara un vasaras vīriešu apģērbu kolekcijās.

Emanuel Ungaro vīrietis brīvi nosaka pats savu eleganci, maina savu apģērbu, bet nekad savu stilu. Uzsvars likts uz attieksmi: viņš seko etiķetes noteikumiem un ir apburošs visos apstākļos, pakļaujot sevi drošām un patiesām vērtībām, kas kultivē mākslu un visa veida kombinācijas no modes, dzīves stila un mūsdienīguma.

Tas ir tāds vīrietis, kuram piemīt smalkums un laba gaume jebkurā situācijā. Līdz ar to viņš izvēlas mūžīgās krāsas - zilos un brūnos toņus ar fuksiju sarkaniem un purpura elementiem... un tradicionālos materiālus - ļoti smalku vilnas drapējumu, kokvilnas gabardīnu, linu, zīdu, kašmiru, zīda ādu un ādu, kas krāsota ar augu krāsām.

Vīrietis, kurš vērtību atrod lietās, kas piešķir viņam unikalitāti. No tā izriet viņa patika rūpēties par vissīkākajām detaļām - tādām, kas atšķir no citiem: U formas kabatas, rāvējslēdzēji, rozā zelta pogas un sprādzes, atpogātas aproces, rokām darināti bikšu atloki, diagonāls adījums.

Emanuel Ungaro zīmolu ir iecienījušas tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Toms Krūzs, Nikola Kidmena, Uma Tūrmane, Andželīna Džolija, Keita Blanšeta, Harisons Fords, Žans Reno un citi.

Modes nama delegācijas sastāvā bija ieradies arī vīriešu līnijas jaunais mākslinieciskais vadītājs Franks Boklē.

Nākamā Rīgas modes nedēļa norisināsies 2009. gada gada pavasarī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!