Foto: Privātais arhīvs

Divdesmit gadus vecā angliete Kara Delevinja (attēlā) ieguvusi Britu modes balvu kā 2012. gada labākā modele - par plašāku atpazīstamību jaunā meitene var pateikties dalībai vairāku slaveno zīmolu kampaņās, tostarp Victoria's Secret modes skatēs.

Delevinja pēdējā laikā piedalījusies pasaules slavenākajās modes nedēļās, reklamējusi Burberry tērpus un kosmētiku, bijusi Chanel reklāmas seja, parādījusies filmā Anna Kareņina un visbeidzot kļuvusi par vienu no Victoria's Secret "eņģelīšiem".

Daži modes blogeri uzskata, ka Karas raksturīgākā iezīme ir izteiksmīgās uzacis, bet profesionālu modes ekspertu viedoklis šo domu papildina, atgādinot par androgīnā modeļu tipa popularitātes vilni šajā gadā.

Pēc speciālistu domām, tieši šī iemesla dēļ Karas salīdzinoši nelielais auguma garums - tikai 173 centimetri - nav viņai traucējis gūt panākumus modes biznesā. Fotogrāfi savukārt slavē Delevinju par spēju iemiesoties dažādos, pat pilnīgi pretējos tēlos.

Pati Kara atzīst, ka nekad nav sapņojusi par popularitāti un nolēmusi kļūt par modeli, jo šī nodarbe ļauj iepazīties ar interesantiem cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!