Foto: Mango

Pirmdien Royal Casino telpās norisinājās ikgadējā Baltijas modes federācijas rīkotā Latvijas Stila un Modes balvas 2008 svinīgās apbalvošanas ceremonija, kurā tika paziņoti stilīgākie Latvijas šovbiznesa pārstāvji.

Gada stilīgākā aktiera titulu ieguva Dailes teātra aktieris Intars Rešetins, kurš atzina, ka "baigi stilīgs nejūtas". "Joprojām esmu vienkāršs zēns no laukiem, no Smiltenes," atzina aktieris, pateicās savai sievai un izteica cerību, ka abi pārēji balvas pretendenti, Andris Bulis un Rihards Lepers, nav apvainojušies.

Stilīgākās aktrises balva tika piešķirta Agnesei Zeltiņai, kura šobrīd atrodas Holivudā, kur notiek filmas veidošana. Viņa profesionālās žūrijas vērtējumā pārspēja Jaunā Rīgas teātra zvaigzni Ingu Alsiņu un Dailes teātra aktrisi Ievu Pļavnieci.

Par stilīgāko dziesmu izpildītāju tika atzīta Aisha, kura apsteidza Kristinu Zaharovu un Lindu Leen. "Pa mēli nogāju un nenogāzos. Tas ir forši," saņemot balvu no Roberto rokām, atzina atraktīvā dziedātāja.

Stilīgākā mūzikas izpildītāja titulu, protams, ieguva Intars Busulis, kurš uz apbalvošanas ceremoniju bija ieradies, ignorējot pasākuma dress code - tumšu uzvalku. Viņš, kā ierasts, bija tērpies džinsos, vienkāršā krekliņā un ikdienas žaketē. "Gada beigās es sadegšu no visām pirmajām vietām, ko esmu saņēmis. Kas strauju kāpj augšup, strauji krīt lejā!" saņemot balvu, ironizēja Busulis. Vēl gada stilīgākā mūzikas izpildītāja balvai bija nominēts Jānis Stībelis un Goran Gora.

Par gada stilīgāko mūziķu grupu tika atzīti alternatīvā roka pārstāvji Tribes of the City. Žūrijas vērtējumā šī grupa pārspēja tādus ilggadējus muzikālos kolektīvus kā Prāta vētra un Cosmos. Grupas puiši, dodoties pēc balvas, pauda savu pārsteigumu un pateicās pēdējā laika spilgtākajam stilistu pārim Mareunrols.

Stilīgākās TV vadītājas titulu ieguva modes žurnāliste un TV5 raidījuma Defilē vadītāja Maija Silova, bet par gada stilīgāko TV vadītāju tika atzīts televīzijas spēles Vai esi gudrāks par piektklasnieku? Māris Olte, kurš atklāja, ka pirmo reizi ieradies īstā naktsklubā. "Es bradāju pa džungļiem un bēgu no lāčiem, lai beigās mani atzītu par stilīgāko," smējās Olte, kurš stilīgumā pārspējis savus kolēģus Mārtiņu Sirmo un Eduardu Švānu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!