Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Ķīpsalā izstādes Sports un atpūta 2014 ietvaros norisinājās Sportima Bikini Fitness pusfināls, kurā pašmāju daiļavas, tērpušās peldkostīmos un augstpapēžu kurpēs, atrādīja savus trenētos ķermeņus.

Sportima Bikini Fitness ir pirmais šāda veida projekts Latvijā, kas tiek organizēts jau ceturto gadu pēc kārtas, un pasākuma mērķis ir popularizēt aktīvu un sportisku dzīvesveidu, palīdzēt sievietēm pilnveidot savu daili, kā arī celt viņu pašapziņu.

Šobrīd projektā piedalās 23 izskatīgas sievietes, un divu mēnešu garumā visas dāmas ievēroja īpaši katrai izstrādātu diētu, kā arī cītīgi trenējās sporta zālē un katru dienu veica fiziskās aktivitātes, un aizvadītās nedēļas izskaņā daiļavas beidzot plašākai publikai atrādīja smagā darba augļus

Kā vēsta pasākuma organizatori Alīna Isidorova un Vitālijs Aleksandrovs, šis projekts nav bizness, kas nes materiālu labumu - visas meitenes pasākumā piedalās bez maksas, un rīkotāji regulāri meklē sponsorus un mecenātus, kas dalībniecēm nodrošinātu dāvanas, grimu, frizūras un citas nepieciešamās lietas.

Paredzēts, ka Sportima Bikini Fitness fināls norisināsies 10. maijā klubā Studio 69, kad arī tiks noskaidrota šī gada pievilcīgākā bikini modele, kura saņems vērtīgas balvas no konkursa organizatoriem un atbalstītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!