Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 8. maijā, tirdzniecības centrā Riga Plaza norisinājās Lietuvā radītā modes zīmola Julia Janus konceptveikala atklāšana, kuras ietvaros klātesošie modes gardēži varēja novērtēt gan plašo pavasara-vasaras kolekcijas sortimentu, gan arī vērot īstus ēdiena gatavošanas paraugdemonstējumus.

Pasākuma vadītājas lomā šoreiz iejutās kulinārijas eksperte Signe Meirāne, savukārt oriģinālo recepšu izstrādē piedalījās restorāna Bergs šefpavārs Nauris Jakuško, kurš ir arī Julia Janus rudens-ziemas kolekcijas kataloga recepšu autors.

Par muzikālo noformējumu visa vakara garumā rūpējās enerģiskais DJ DUBra, kurš viesus priecēja ar mūsdienīgu downtempo lounge mūzikas izlasi.

Svinīgā atklāšanas pasākuma pirmajā daļā pati zīmola dizainere Jūlija Janus klātesošos iepazīstināja ar savu modes zīmolu, tā neordināro koncepciju un jaunākajām apģērbu un virtuves piederumu kolekcijām. 

Lielu viesu interesi radīja Julia Janus apģērbiem pieskaņotu ēdienu radīšana ne tikai profesionālā šefpavāra Naura, bet sešu drosmīgāko pasākuma viesu izpildījumā, kas sevi pierādīja kā ne mazāk radošus kulinārijas pazinējus.

"Julia Janus ir ne tikai modes zīmols, bet gan vesela pasaule kas atspoguļo mūsu komandas profesionāļu kopdarbu un ir radīta ar mērķi iedvesmot dažāda vecuma un auguma aprišu īpašnieces. Šis nav arī tikai stāsts par apģērbu, tas ir dialogs starp Baltijas reģionam raksturīgo modi un kulināriju, kas, manuprāt, ir divi viens otru lieliski papildinoši kreatīvā dzīvesstila elementi," atzinusi zīmola dizainere Jūlija Janus.

Jaunā konceptveikala atklāšanas pasākumu baudīt kuplā skaitā bija ieradušies gan vietējo mediju pārstāvji un glancēto modes žurnālu redaktori, gan arī sabiedrībā zināmi cilvēki un citi modes un kulinārijas pasaules pazinēji - žurnālu L'Officiel un Pastaiga modes redaktores Jūlija Rumjanceva un Anita Sedliņa, stilistes Iveta Vecmane un Indra Salceviča, vizuālā žurnāliste Agnese Kleina, interjera dekoratore Baiba Prindule, modes blogeri Jaroslavs Barišņikovs un Alīna Keller, kā arī daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!