Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 24. aprīlī, visi stila gardēži un modes pazinēji pulcējās Latvijas modes nama Fashion Road by Helen Chaude atklāšanā, kurā bija iespējams iepazīties ar zīmola pirmo pavasara/vasaras apģērbu kolekciju.

Pasākums bija ieturēts piecdesmito gadu modes namu labākajās tradīcijās, un visiem viesiem tika sniegta unikāla iespēja personiski iepazīties ar modes nama dibinātāju Helēnu Šoudu, kā arī pašiem pirmajiem apskatīt svaigāko apģērbu kolekciju.

Tāpat visiem stilīgajiem pasākuma apmeklētājiem tika sniegta ekskluzīva iespēja aptaustīt modes nama pirmās kolekcijas apģērbus un aksesuārus, un uz savas ādas pārliecināties par izstrādājumu augsto kvalitāti.

Modes nama atklāšana izpelnījās lielu ievērību, un šikajā burziņā varēja sastapt tikai pašus modīgākos pašmāju ļaudis. Viņu vidū bija arī modes blogeris, stila pazinējs un neiztrūkstošs Rīgas saviesīgās dzīves baudītājs Deniss Ševeļovs, sabiedrības dāma Natālija Tumševica un daudzi citi.

Dizainere Helēna Šouda modes industrijā darbojas jau kopš 1991. gada, un šajā laika posmā gūtā pieredze un meistarība, kā arī sadarbība ar savu pašreizējo biznesa partneri Tatjanu Počenko ļāva abām pieņemt kopīgu lēmumu radīt modes namu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!