Gada nogale ir laiks, kad ikviena meitene grib izskatīties īpaši, un lielisks risinājums kā lieliem godiem, tā jautrām ballītēm klubos ir elegantas lokas, ar kādām lepojas modeles Victoria`s Secret tērpu skatēs. Slavenību frizieris Dāvis Ķimenis Bergholds atklāj trikus, kā pie tādām tikt.

Pazīstamais frizieris demonstrē divas metodes, ar kuru palīdzību ikviena meitene varēs tikt pie lokām, ar kādām var lepoties modeles no Victoria's Secret skatēm. Turklāt šādi sevi sapost var katra pati vai ar nelielu draudzenes palīdzību.

Viss, kas nepieciešams, ir vai nu speciālais loku veidošanas konuss, vai arī parastais matu taisnotājs, kā arī mazu knifiņu pārzināšana.

Frizieris uzsver, ka matu lokošana bojā galvas rotu tāpat kā regulāra taisnošana, taču tas nav iemesls, lai liegtu sev prieku uz ballītēm skaisti sapucēties. Dāvis iesaka vienkārši tikpat daudz, cik mati tiek bojāti, arī sniegt tiem īpašu aprūpi kvalitatīvu produktu un procedūru veidā.

DELFI Izklaide piedāvā īpašu video, kurā Dāvis atklāj knifiņus, kas jāņem vērā, lai lokas pareizāk kristu un ilgāk noturētos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!