Foto: AFP/Scanpix

Austriešu dziedātājs/a Končita Vursta (attēlā), kas uzvarēja Eirovīzijas konkursā un izpelnījās iesauku "Bārdainā desiņa", kļuvusi par slavenā franču modes dizainera Žana Pola Gotjē iedvesmas un apbrīnas objektu.

Šonedēļ Končita piedalījās Parīzes modes nedēļā, kur Gotjē kolekcijas ietvaros uz mēles uznāca viņa darinātā melnā kāzu kleitā ar spilgti sarkaniem un zelta izšuvumiem.

Leģendārais dizainers sociālajā tīklā Twitter publicējis fotogrāfiju, kurā viņš, nometies uz viena ceļa, kaislīgi skūpsta "desiņas" roku. Pie fotogrāfijas Gotjē vācu un angļu valodā pierakstījis: "Es mīlu Končitu Vurstu! Liels tev paldies!"

Aizkustināta par 62 gadus vecā Gotjē paziņojumu, Končita savā Facebook profilā atbildējusi dizaineram, sūtot sirsniņas un pateicības vārdus franču valodā.

Ārvalstu mediji vēsta, ka pirms skates Gotjē bārdainajai dziedātājai uz viesnīcu nosūtījis krāšņu sniegbaltu ziedu pušķi un aizkustinošu zīmīti: "Dārgā Končita, esi laipni gaidīta Parīzē. Mīlu. Žans Pols."

Jaunā geju ikona Gotjē skatē bija tērpusies kā gotiska līgava - vampīrs. Stilisti viņai bija piestiprinājuši garas mākslīgās skropstas, bet ar slaveno bārdu profesionāļi darbojušies vairākas stundas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!