Foto: Privātais arhīvs (Tija Auziņa)

Viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas" savā pieredzē un emocijās, piekto reizi kļūstot par tēvu, dalījies aktieris un dziesminieks Varis Vētra.

"Es biju dzemdībās blakus un pūtu kā traks, lai sievai palīdzētu," šovā teic Varis Vētra, kurš pirms diviem gadiem, būdams 63 gadus vecs, pasaulē sagaidīja savu piekto atvasi.

Viņaprāt, šī reize bijusi īpaša, jo viņš nekad iepriekš nebija piedalījies dzemdībās. Turklāt visiem vīriešiem, kuri šaubās par šādu soli un dzirdējuši nostāstus, ka būšana klāt tik intīmā brīdī atstājot ietekmi uz pāra attiecībām, Varis pārliecināts saka: "Man tā interese par sievu izauga grandiozi, jo tas akts ir unikāls. Tas ir kaut kas netverams, kā var dzīvība piedzimt," par sava nu jau divus gadus vecā dēliņa piedzimšanu jūsmo Varis.

Tāpat dziesminieks neslēpj – attiecības ar jaunāko dēlu likušas viņam saprast, cik ļoti maz klātesošs viņš bijis vecāko bērnu audzināšanā. "Es ļoti biju aizņemts. Es negribu teikt, ka jūtos vainīgs, jo tolaik darīju visu, ko spēju. Bet tas ir svarīgi ne tikai priekš bērna, ka jūs esat kopā, bet svarīgi, ka pats to piedzīvoju," saka aktieris.

Puisēns, kuram vecāki devuši vārdu Matīss Ūve, piedzima 2019. gada 31. janvārī Vētras laulībā ar Lielbritānijas vēstniecības Tirdzniecības un investīciju nodaļas vadītāju Sanitu. Pāris apprecējās 2015. gadā. Dziesminieks un aktieris jau izaudzinājis četrus bērnus – dēlus Kristapu un Niklāvu un meitas Māru un Sabīni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!