Foto: DELFI

Bijusī aktrise, tagad influencere Agnese Zeltiņa iesūdzējusi tiesā pati savu mīļoto, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Pāris izšķīrās 2017. gadā pēc neuzticības skandālu virknes, taču Zeltiņa šos pāridarījumus novērtē kā morālu kaitējumu, iesūdzot Rūdolfu Brēmani tiesā. Brēmanis un Zeltiņa ar pārtraukumiem bija kopā piecus gadus.

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas tiesā 15. martā tiks skatīta lieta par naudas piedziņu, raksta "Privātā Dzīve".

Pati Zeltiņa gan no komentāriem atteikusies, taču kāds abiem pietuvināts cilvēks zina teikt, ka lēmumu par tiesvedību ar Brēmani Agnese pieņēmusi pandēmijas laikā. Vasarā viņa par to paziņojusi Brēmanim, kurš savukārt bijis ļoti pārsteigts. Rūdolfs paudis sašutumu par šādu pavērsienu, jo abiem pēc šķiršanās skandāla bija izdevies pat salīgt mieru. Piemēram, Zeltiņa nebija slēpusi, ka ar telpām viņas rotu veikalam palīdzējis tieši bijušais mīļotais.

Lai gan publikas acij Zeltiņas un Brēmaņa romāns tika demonstrēts kā skaists, bijušais diplomāts naski rosījās sociālajos tīklos, sūtot neķītras vēstules un atklātus seksa piedāvājumus dāmām, tostarp sabiedrībā zināmākām skaistulēm.

Brēmanis 2016. gadā Zeltiņu pat bildināja, taču kāzas nesekoja. Zeltiņa bija noņēmusi saderināšanās gredzenu, bet pēc dažiem mēnešiem tas atkal pirkstā iemirdzējās, pāris atkal turpināja publiski šarmēt. Bet 2017. gadā abi pavisam izšķīrās. Pagājuši četri gadi, un Zeltiņa savas ciešanas nolēmusi monetizēt.

Pagājušajā nedēļā Brēmanis saņēmis tiesas pavēsti. Arī viņš no komentāriem "Privātajai Dzīvei" atteicies. Jāpiebilst, ka Rūdolfu Brēmani arīdzan gaida tiesa, kurā viņš apsūdzēts par naudas izkrāpšanu no Latvijas valsts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!