Foto: Reuters/Scanpix
Šobrīd 43 gadus vecā Donna Simpsone (attēlā) no Ņūdžersijas sver vairāk nekā 260 kilogramus, taču viņas mērķis ir kļūt par visbrangāko sievieti pasaulē un svērt 1000 mārciņas jeb 453 kilogramus. Donna vēlas gozēties slavas saulītē, tāpēc nesen ļāvusi fotogrāfiem ielūkoties savas privātās dzīves aizkulisēs.

Kā vēsta laikraksts The Daily Telegraph, neraugoties uz savu nopietno aptaukošanos, sieviete sevi uzskata par veselu. "Esmu ļoti veselīga, es apmeklēju ārstu reizi trīs mēnešos," apgalvo divu bērnu māte.

Simpsone jau pieteikusies Pasaules Ginesa rekordu grāmatā kā smagākā sieviete, kas laidusi pasaulē bērnu. 2008. gadā viņa dzemdēja savu otro bērnu, būdama 241 kilogramu smaga. Lai ārkārtīgi riskantā ķeizargriezienā palīdzētu viņai laist pasaulē meitu Žaklīnu, operācijā piedalījās 30 mediķi. Viņas pieteikums šobrīd tiek izskatīts.

Uzmanību alkstošās sievietes centienus iekļūt Pasaules Ginesa rekordu grāmatā papildina vēl kāda aktivitāte, kas turklāt nes viņai ienākumus. Simpsone izveidojusi mājaslapu, kur par naudu piedāvā skatīties, kā viņa ēd treknu ēdienu vai dodas uz automašīnu.

Simpsone ir parādījusies vairākās televīzijas intervijās un apgalvo, ka viņai patīk publicitāte. Viņa jau esot saņēmusi piedāvājumu izdot grāmatu, taču viņa vairāk gribētu savu realitātes šovu - daļēji tāpēc, lai vairotu "lielo" sieviešu pašapziņu. "Jo lielāka ir tava pakaļa, jo lielāks ir tavs vēders, jo seksīgāka tu esi," uzskata Simpsone.

Līdzīgās domās ir arī Simpsones līgavainis un Žaklīnas tēvs - 49 gadus vecais nēģeris Filips Guamaba. "Tu skaties uz viņas izliekumiem un redzi viņas pilnīgo vēderu un krāšņos gurnus. Tas ir ļoti seksīgi," atzina Guamba.

Simpsone tērē ēdienam 516 ASV dolārus (aptuveni 300 latus ) nedēļā, cieš no otrā tipa diabēta, kā arī ar grūtībām spēj pagatavot ēst vai nomazgāties dušā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!