Foto: Vida Press
Angļu dziedātājai Adelei ir izdevies tiesā vienoties ar vīru Saimonu Koneki par nosacījumiem oficiālai laulības šķiršanai, vēsta "Sky News".

Divus gadus pēc Adeles un Koneki faktiskās pašķiršanās dziedātājai izdevies panākt, ka laulība tiks šķirta arī oficiāli. Līdz šim to apgrūtināja "klasiskie" aspekti, proti, abu laulāto nesaskaņas jautājumos par naudas dalīšanu, kā arī grūtības rast kopsaucēju jautājumos, kas skar aizbildnību pār abu dēlu.

Britu mediji vēsta, ka pāris izmantojis mediācijas pakalpojumus un tādējādi spējuši vienoties par visiem strīdus jautājumiem. Laulību jāšķir Losandželosas tiesai, kur šā mēneša sākumā tikuši iesniegti visi nepieciešamie dokumenti. "Sky News" ziņo, ka šķiršanās vienošanās detaļas nav pieejamas publiski.

Šobrīd 32 gadus vecā dziedātāja par vēlmi šķirt laulību ar Koneki paziņoja 2019. gada aprīlī trīs gadus pēc tam, kad abi apprecējās. Koneki ir 14 gadus vecāks par Adeli.

Pāris sāka satikties 2011. gadā, un jau pēc gada pasaulē nāca viņu dēls Andželo. Tieši dēlēnu dziedātāja min kā galveno aspektu ārienes pārvērtībām – agrāk apaļīgā Adele ķērās pie sporta un diētas, lai, kā pati pauda medijos, būtu veselīga un aktīva mamma. Gada laikā Adelei izdevās nomest ap 45 kilogramiem liekā svara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!