Foto: Publicitātes foto
Vakarēšana ar spēles elementiem– tā par jauno tiešsaistes šovu teic brāļi Rihards un Oskars Leperi, kuri turpmāk katru pirmdienu piedāvās savu "šoviņu".

Viens brālis ir aktieris, otrs – TV seja un pasākumu vadītājs. Abi kopā viņi ir brāļi Leperi, un pandēmijas laikos arī viņi nolēmuši veidot savu šovu, ko skatītāji varēs baudīt vietnēs "Facebook" un "YouTube".

"Šobrīd sarunu raidījumu ir paspējis uztaisīt ikviens, kuram mājās ir dators. Ja kāds to vēl nav izdarījis, tad vai nu viņam mājās nav datora, vai arī jaunu raidījumu mēs sagaidīsim nākamnedēļ. Šī ir mūsu nedēļa," portālam "Delfi" skaidro brāļi.

Vakarēšana ir sena latviešu paraža, kurā ļaudis pulcējās vienuviet, lai dalītos stāstos, tērzētu par aktuālo un viens otram nodotu amata gudrības, uzskata Leperi un piebilst, ka, lai gan vakarēšana tradicionāli norisinājās tumšajos ziemas mēnešos, šobrīd, kad visi paliekam mājās, kopā sanākšana ir svarīgāka kā jebkad. Ja to iespējams papildināt ar smaida devu - to var droši saukt par izdevušos vakaru, pauž tandēms.

Šovs "Vakarēšana ar brāļiem Leperiem" paredz gan uzaicinātus viesus, gan spēles elementus. Raidījums tiešsaistē notiks pirmdienās pl.19, pirmā raidījuma viesi - Intars Busulis un Kristīne Garklāva.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!