Foto: Privātais arhīvs

Raivis Raspopovs (attēlā), kurš pagājušā gada nogalē Latvijā uzmirdzēja kā galvenais ballīšu zvērs, pēdējā laikā klubos manāms reti. Arī viņš, sekojot pēdējā laika tendencēm, iesaistījies fitnesa trakumā un bārus nomainījis pret sporta zāli.

"Esmu nospraudis mērķi muskuļu masā sasniegt 95 kilogramus. Sākumā mans svars bija 72 kilogrami, bet šobrīd esmu uztrenējies līdz 78 kilogramiem, tā ka viss vēl ir priekšā," sarunā ar DELFI Izklaide savu fitnesa mērķi atklāj Raspopovs.

Bijušais ballīšu zvērs atklāj, ka iepazīšanās ar fitnesu mainījusi visu viņa dzīvi. "No rītiem ceļos ar prieku un gardiem olbaltumvielu kokteiļiem. Man ir uzlabojusies pašsajūta, kā arī pārliecība par sevi. Tas viss kopumā mani motivē darboties tālāk ne tikai fitnesā, bet arī biznesā," jūsmo Raspopovs.

Ballīšu zvērs trenējas pēc programmas, ko speciāli viņam izstrādājis treneris Hardijs Janovskis. "Rezultāti ir acīmredzami. Jau pirmajā mēnesī bija lielas pārmaiņas, muskuļi auga un kļuvu spēcīgāks.

Agrāk domāju, ka, lai pietiekami labi uztrenētu muskuļus, jālieto visādi pulveri un tamlīdzīgas lietas, bet tomēr pietiek ar kārtīgām ēdienreizēm, lai uzņemtu olbaltumvielas un muskuļi augtu," teic Rapopovs, kurš ir apņēmības pilns turpināt strādāt, lai sasniegtu savu fitnesa mērķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!