Foto: Privātais arhīvs

Kādreizējā modele un TV dīva Sindija Vilde atkal izšķīrusies – pēc vairāku mēnešu draudzības pajukušas viņas attiecības ar libāņu izcelsmes IT speciālistu un baikeri Rolandu Abu Džounsu, noskaidrojis izdevums "Privātā Dzīve".

Nesen nosvinot 41. dzimšanas dienu, Sindijas Vildes dzīvē atkal pūš pārmaiņu vēji. Vasarā vēstījām, ka Vilde ir kopā ar Latvijā dzīvojošu libānieti Rolandu, bauda ceļojumus ar motociklu un priecājās par vīrieša dzīvesgudrību, taču nu šīs attiecības piepeši aprāvušās. Šīs pārmaiņas viņa sauc par brīnišķīgām.

"Es ļāvu savam karalim uzart manu sirdi ar mīlestību, un tagad es dodos dziļāk savā pazemē, lai kļūtu vēl stiprāka," Vilde nesen rakstīja interneta vidē.

"Privātajai Dzīvei" viņa delikāti pastāsta par šķiršanās iemesliem: sākumā bijusi varena mīlestības dzirksteļu eksplozija, tad sekojusi sāpīga šķiršanās. "Esot attiecībās, ir jāpakļaujas ģimenē valdošajiem noteikumiem, arī palīdzēt vīrietim, bet es iekšēji jutu, ka neesmu sasniegusi savas karjeras virsotnes. Mēs ideāli papildinājām viens otru, bet es nemācēju atrast balansu. Piemēram, tā vietā, lai meklētu darba kontaktus ārzemēs, devos kopā ar mīļoto vīrieti ceļojumā, izvēlējos baudīt viņa klātbūtni," par konfliktu sevī teic Vilde.

Viņa līdz šim nevienu nav ielaidusi tik dziļi sirdī kā Rolandu: "Un savu mīlestības devu esmu saņēmusi. Turklāt tik skaistu, kādu nekad iepriekš nebiju baudījusi," skaidro Vilde, kura šobrīd atkal ir jauna darba un jaunas dzīvesvietas meklējumos.
Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!