Foto: Publicitātes foto
Spraigi notikumi dzejnieces Magones Šutovienes dzīvē: apciemojot savu bijušo mītnes zemi Angliju, viņa uzzinājusi, ka bijušais dzīvesbiedrs grib atņemt Magonei tiesības uz abu dēlu.

Atgādinām, ka šovu zvaigznes Magones Šutovienes vecākais dēls dzīvo Anglijā, jo tāda bijusi Magones vienošanās ar Roberta tēvu Oskaru – vecāki lēmuši, ka puika uz laiku paliek Anglijā, pabeidz pamatskolu un tad pārceļas pie mammas uz Latviju. Iepriekš arī pati Magone mita emigrācijā, taču nu jau trīs gadus dzīvo Latvijā kopā pārējiem bērniem un vīru Žani Šutovu.

Kā liecina ikdienas šova "Slavenības. Bez filtra" raidījumu cikls, Magone nupat devusies uz Lielbritāniju, lai satiktu savu vecāko dēlu. Tur kļuvis zināms, ka Roberta tētis Oskars nebūt negrib puiku atdot atpakaļ mammai, vēl vairāk – viņš uzskata, ka Magonei būtu jāatņem mātes tiesības uz dēlu.

Dodoties uz Angliju, Magone bija cerību pilna, ka dēls atgriezīsies Latvijā, bet bijušajam vīram esot izdevies dēlu sakūdīt pret Magoni, un māte sāpēs, asarām plūstot, atzīst, ka dēls viņai ir miris...

"Dievs, dievs, dievs," Magonei plīst sirds. Viņa jūtas pievilta un bezkaunīgi izmantota no sava bijušā vīra puses, kurš samusinājis Anglijā palikušo dēlu. Vīrs paslepus no Magones vēlas nokārtot un atņemt viņai mātes tiesības, lai gan noruna iepriekš bija cita, proti, dēls pabeigs skolu Anglijā un atgriezīsies pie mammas Latvijā. Magone ar asarām acīs stāsta par savu lielo sāpi un pāri darījumu, un saka: "Tagad krusts visam pāri!"
Magone Šutoviene (iepriekš Burka) ir četru bērnu māmiņa – vairākās attiecībās viņa laidusi pasaulē dēlus Robertu, Raimondu Saulgaiti, Fēniksu un meitu Magnoliju Latviju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!