Foto: DELFI

Nedēļas nogalē jau otro reizi Rīgā norisināsies bikini skaistuļu konkurss Bikini Fitness Latvia 2012, kurā Latviju pārstāvēs 12 meitenes ar pievilcīgiem un labi trenētiem augumiem.

Gatavošanās konkursam sākusies jau ļoti laicīgi - meitenes vairākus mēnešu centīgi apmeklē trenažieru zāli, defilē nodarbības un apgūst citas konkursam nepieciešamas iemaņas, un tāpat gatavošanās procesā tika iemēģināta arī konkursa skatuve koncertu zālē Studio 69.

Latviju starptautiskajā konkursā pārstāvēs 12 dalībnieces, bet astoņas sportistes ieradīsies no Lietuvas un Igaunijas, lai piedalītos cīņā par Bikini Fitness Latvia 2012 titulu.

Starp Latvijas pārstāvēm ir meitenes ar dažādām nodarbēm - uz skatuves kāps gan dalībnieces, kuras profesionāli nodarbojas ar sportu vai dejošanu, gan Latvijas Kultūras akadēmijas maģistrantūras studente, gan tūrisma nozares speciāliste, praktizējoša acu ārste un daudzu citu profesiju pārstāves.

Par meiteņu vizuālo un skatuves imidžu sestdien, 14. aprīlī, notiekošajā konkursā rūpēsies salona Maija profesionāļi, bet žūrijā tiks pieaicināti gan Starptautiskās kategorijas sporta tiesneši, gan sabiedrībā pazīstami modes un stila speciālisti, kas vērtēs meiteņu fizisko sagatavotību, vizuālo tēlu un mākslu sevi pasniegt uz skatuves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!