Foto: Vida Press
Pievilcīgie brazīliešu daiļavu dibentiņi ir populāri visā pasaulē. Daudzas brazīlietes, lai iegūtu kārotās ķermeņa formas, meklē plastikas ķirurgu palīdzību, kas, kā liecina kāds nesens piemērs, var kļūt bīstami.

Modele Andresa Uraša (attēlā pa kreisi), kura populārajā Brazīlijā notiekošajā skaisto dibenu konkursā 2012. gadā ieguva otro vietu, gandrīz zaudēja dzīvību, kad viņas gurnos pavirši ievietotie implanti pirms trim mēnešiem izraisīja infekciju.

Sievietei sākās septiskais šoks un viņa tika ievietota reanimācijā, kur mediķi cīnījās par daiļavas dzīvību. Pati Andresa ārvalstu medijiem pastāstījusi, ka bijusi par mata tiesu no nāves un viņai jau šķitis, ka redz gaismu tuneļa galā, tomēr organismam izdevies infekciju pievarēt.

Pēc pārciestajām šausmām - ilgās ārstēšanās, kuras laikā Andresa vairākas nedēļas bija spiesta pavadīt ratiņkrēslā - sieviete tagad ir gatava atgriezties dzīvē un darbā televīzijā. Lai gan par piedzīvoto vēl aizvien atgādina dziļās rētas uz stilbiem, viņa nākotnē raugās cerīgi.

Daiļava ir pārliecināta - šī pieredze viņai nākusi par labu. Tagad Andresa ir apņēmības pilna mesties cīņā un mudināt sievietes neļauties sabiedrības spiedienam, kas paģēr ideālas ķermeņa formas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!