Foto: DELFI

Kluba Diwalli atklāšanas pasākumā par vienu no apspriestākajām viešņām kļuva raidījuma Degpunktā simpātiskā vadītāja Ieva Brante (attēlā). Jaunā sieviete bija tērpusies vasarīgā kleitiņā, kura atklāja īpaši mākslinieciskus tetovējumus uz viņas muguras un kreisās kājas.

"Tetovējumi tapuši pēdējo deviņu mēnešu laikā. Nekādas lielas idejas tur nav. Vienkārši patika, darīju un izdarīju," DELFI Izklaidei par iespaidīgajiem zīmējumiem stāsta Brante. Viņas kreiso kāju rotā vairāki taureņi, bet muguru - krāšņs putns, kas laižas uz ziedu.

Raidījuma vadītāja atklāj, ka mākslas darbu izstrādājusi kopā ar tetovēšanas mākslinieku, un viņas plānos ietilpst to vēl papildināt. "Ir vēl daži plāni, bet cenšos neforsēt. Vispirms pašai jāpierod," spriež Brante, smejoties piebilstot, ka mākslas darbu uz savas muguras varot novērtēt tikai pēc fotogrāfijām.

Tiem, kuri bažīgi jautā jaunajai sievietei, kā tas viss izskatīsies pēc vairākiem gadu desmitiem un vai vēlāk nenāksies nožēlot drosmīgo izvēli, viņa var celt galdā vairākus argumentus. "Cik es esmu dzirdējusi, meitenes vēlāk nožēlo tieši tādas mazās muļķības, kas satetovētas jaunībā, visādas ķiršu odziņas.

Lielie tetovējumi parasti rodas pamatīgu un nopietnu lēmumu rezultātā, ne 16 gados. Turklāt, laikam ritot, visu iespējams pārveidot, ja uznāk vēlēšanās.

Savukārt par tetovējumiem un vecumu - ja manai vecmammai uz rokas būtu enkurs, nedomāju, ka ģimenes ārsta attieksme pret viņu tā dēļ mainītos. Un arī es vecmammu tāpēc nemīlētu mazāk," izvēli tetovēties argumentē Brante, kurai pirms šī mākslas darba tapšanas vēl nebija neviena tetovējuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!