Foto: AFP/Scanpix

Honkongas izcelsmes grāvējfilmu aktieris Džekijs Čans (attēlā) turpmāk pārvietosies ar privātu luksusa klases lidmašīnu Legacy 650, kas plašākai publikai parādīta Singapūras starptautiskajā aviācijas izstādē.

Populārā aktiera personīgā lidmašīna Legacy 650 bija viens no neparastākajiem un smalkākajiem lidaparātiem izstādē, uz kuru parasti sabrauc daudz naudīgu potenciālo klientu. Uz tā fizelāšanas attēlots 57 gadus vecā aktiera logotips – drakons, bet asti rotā burti JACKIE.

Viens no pasaulē slavenākajiem grāvējfilmu aktieriem un kaskadieriem smalko lidmašīnu iegādājies tikai 6. februārī. Tas bija pirmais uzņēmuma Embraer ražotais modelis, kas piegādāts ķīniešu tirgum.

Džekijs Čans arī kļuvis ar zīmola reklāmas kampaņas seju, palīdzot veicināt šo administratīvās klases lidmašīnu pārdošanu pasaulē. "Es izvēlējos Legacy 650, jo tai ir liels un grezns salons, kas sadalīts trīs zonās, turklāt tai ir lieliska skaņas izolācija," Čans skaidroja žurnālistiem izstādes laikā.

"Man ir gods kļūt par vienu no Embraer Legacy 650 īpašniekiem. Manuprāt, Embraer kļūs par vienu no galvenajiem spēlētājiem ķīniešu biznesa klases reaktīvo lidmašīnu tirgū, un es ar prieku pārstāvēšu šī slavenā uzņēmuma produkciju," reklāmas tēlā jau iejuties, uzsvēra Čans.

Lidmašīna, kurā ir 13 pasažieru vietas, ir salīdzinoši neliela – tas garums ir 26,33 metri, spārna platums – 21,17 metri, bet maksimālais ātrums – 834 kilometri stundā. Ar vienu uzpildīšanos lidmašīna var veikt 6060 kilometrus lielu attālumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!