Foto: Publicitātes foto
Šova "Randiņš ar Dzelzīti" nobeiguma fāzē Lauris Dzelzītis mājās aizsūtījis TV24 producenti Līgu Abakuku, kura bija visai droša, ka viņai tomēr atradīsies vieta šova finālā.

Mājās dodoties 39 gadus vecajai Līgai Abakukai, šovā palikušas vien divas potenciālās aktiera "līgaviņas" – 23 gadus vecā gaišmate Doloresa Onzule un tumšmate Baiba, kura nebija šova sākuma 12 meiteņu sastāvā, bet gan ieradās pēc tam, kad par noteikumu pārkāpšanu tika diskvalificēta dalībniece Santa.

Mīlas šova 10. sērijā trim pēdējām dalībniecēm bija jāspēj jēdzīgi iestādīt puķes aktiera dārzā, un ar šo uzdevumu vislabāk tika galā Baiba, tāpēc ar viņu Dzelzītis devās randiņā uz kinopilsētiņu "Cinevilla". Noklausījusies Dzelzīša stāstos par filmēšanos "Namejā", meitene atzina, ka šo šedevru pati vēl nemaz nav redzējusi, bet nu viņai ir intriga lenti noskatīties.

Pēc randiņa abi atgriezās mājā Ragaciemā, kur pie baseina izveidojās ne pārāk jauka situācija: Līga nosauca konkurenti Baibu par stulbeni. Aizstāvot savu randiņa partneri, Dzelzītis rupjo dāmu un otru dalībnieci Doloresu iegrūda baseinā.

Vēlāk Dzelzītis savam draugam Subatniekam sūkstījās, ka Līga ne pirmo reizi citu cilvēku sauc par stulbu un tas, viņaprāt, nav forši. Savukārt pati Līga sērijas sākumā pauda, ka šovā paliks un finālā būs kopā ar Doloresu. Starp abām lēdijām valda laba saskaņa.

Tomēr Dzelzītis izvēlējās mājās aizsūtīt tieši par sevi pārliecināto Līgu Abakuku. Tādējādi šovā palikušas divas dāmas – Doloresa un Baiba.
Foto: Publicitātes foto
Atgādinām, ka šova noteikumi paredz: tā galvenais varonis, Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis neredz dalībnieču sejas – tās ir paslēptas aiz maskām, un šova noteikumi paredz, ka dāmas nedrīkst maskas noņemt, jo Dzelzītim esot jāizvēlas ar sirdi, nevis acīm. Pats aktieris jau pēc šova intervijās medijiem paudis, ka "tas ir tikai šovs", un viņš neuzņemas atbildību par to, kā skatītāji traktē viņa izvēles un uzvedību raidījumā. Cilvēkiem esot jāsaprot, kā tiek ražoti "popkultūras" produkti.

Šovu "Randiņš ar Dzelzīti" var vērot straumēšanas platformā Go3, jaunākās sērijas tiek publiskotas piektdienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!