Dziedātāja un radio Capital FM balss Lee jeb Liene Brikouska (attēlā), kura allaž bijusi pievilcīgas figūras īpašniece, videoklipā savam singlam Kailums pārsteidz ar modeles cienīgu augumu. Izrādās, ka ideālu formu iegūt viņai palīdzējis kultūrists Aivars Visockis.

"Pēc atgriešanās no Amerikas sapratu, ka esmu kļuvusi visai apaļa, jo tur es daudz ēdu. Sapratu, ka tā vairs nevar turpināties. Biju uz nopietnu sarunu pie Visocka sakarā ar veselīgas ēšanas lietām, un esmu likusi šo to aiz auss - tagad rūpīgi sekoju tam, ko es ēdu, un zinu, kādi pamatprincipi jāievēro, lai atkal nebūtu apaļa," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro Liene.

Viņa atklāj, ka galvenais pamatprincips, kas jāievēro, ja vēlas notievēt, ir gaužām vienkāršs: "Galvenais ir neēst pēc sešiem - tas man ir patiesi iesēdies galvā, un šo likumu es nepārkāpju. Pati vispār pēc sešiem neēdu pilnīgi neko".

To, ka no saviem principiem neatkāpsies, Liene apstiprinājusi arī sava singla Kailums prezentācijas ballītē. Ap desmitiem vakarā viņa sagrieza torti un viesiem laipni piedāvāja cienāties, bet pati tik vēlu ieturēties atteicās. Liene gan smejas, ka kūku saēsties paguvusi nākamajā dienā, jo līdz zīmīgajiem sešiem sev labi paēst viņa neliedz.

Papildus šim principam dziedātāja sākusi vairāk sportot un regulāri apmeklē klubu City Fitness. Lai iegūtu labākus rezultātus, Liene lieto arī speciālos uztura bagātinātājus sportistiem un smejas, ka tie esot pat garšīgāki par dažādiem saldumiem. Visu šo aktivitāšu rezultāts ir acīmredzams - dziedātāja kļuvusi daudz slaidāka, bet to, cik kilogramu gājis zudumā, viņa īsti nezina.

"Man patiešām nav ne mazākās jausmas par to, cik kilogramus esmu nometusi, jo uz svariem neesmu kāpusi vispār. Uzskatu, ka ir pilnīgi vienalga, cik tu sver - galvenais, lai tas labi izskatās. Arī drēbju ziņā izmaiņas nejūtu, jo ikdienā ģērbjos kā puika - man viss ir plats un liels," stāsta Liene.

Viņas lielisko figūru ikviens var apbrīnot videoklipā dziesmai Kailums. Lai filmēšanas dienā izskatītos nevainojami, Liene ievērojusi papildus diētu.

"Pirms klipa uzņemšanas trīs dienas dzīvoju tikai uz kefīra un neko neēdu. Tagad cenšos sevi turēt grožos, jo esmu liela saldummīle. Tagad ēdu, bet bišķiņ piegriežu sev skābekli," smejas seksīgās figūras īpašniece.

Video: Lee Brikowskey - Kailums

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!