Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju dziedātājas Emi jeb Sarmītes Jērānes (attēlā) veiksmes stāsts ārzemēs turpinās – meitene, kura pērn pameta Latviju, lai iekarotu ārzemes, guvusi milzu popularitāti Libānā, gatavojas tur izdot pirmo singlu un, ievērojot īpašu diētu, ieguvusi īstu superzvaigznes augumu.

"Vasara nāk, un uzskatu, ka visām sievietēm jāizskatās labi pludmales sezonā, tāpēc jāparūpējas par labu formu. Man šis jautājums ir īpaši aktuāls, jo tuvojas lielas atlases, uz kurām man jābūt ļoti labā fiziskajā formā, tāpēc divus mēnešus ievēroju stingru režīmu - daudz sporta zāles apmeklējumu un ļoti ierobežota ēdienkarte, " sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Emi.

Figūras uzlabošanas kūres ietvaros jaunā dziedātāja un dejotāja trīs reizes nedēļā vingro personīgā trenera vadībā, bet papildus tam ievēro stingru, taču ļoti iedarbīgu diētu.

"Es varu ēst tikai dārzeņus un gaļu. No ēdienkartes izņemta maize, makaroni, rīsi, kartupeļi. Tikai vienreiz nedēļā drīkstu ēst kaut ko no šiem produktiem. "Nē" jāsaka arī saldumiem. Atzīšu, no sākuma bija grūti, bet tagad jau esmu pieradusi un saprotu, ka smagais darbs sāk atmaksāties," stāsta Emi.

Jaunā dziedātāja izskatās patiešām fantastiski - mēneša laikā viņa atbrīvojusies no četriem kilogramiem, un viņai pat nācies iepirkt jaunu apģērba kārtu. Lai iemūžinātu lielisko formu un ar savu sniegumu iedvesmotu arī citas meitenes, Emi Londonā ļāvusies pikantai foto sesijai, kurā var novērtēt viņas labi trenēto augumu.

Bildes, kas tapušas sesijā, tiks izmantotas arī reklamējot mākslinieces jauno singlu, kuram jāiznāk jau pavisam drīz.

"Singls tiks izdots visā pasaulē, bet primārais ir Latvija un ASV, jo producents ir no Amerikas. Singls ir deju un house mikss, un, lai gan DJ un producents Fuocco, ar ko sadarbojos tā izveidē, vēl nav slavens, esmu sapratusi, ka, ja ir labs produkts, tam nav nozīmes," stāsta dziedātāja.

Šis pavasaris Emi ir ļoti nozīmīgs, jo, iespējams, pavērs jaunus muzikālos apvāršņus. "Man priekšā lielas atlases, kas saistītas ar dziedāšanu un dejošanu, bet ne Beirūtā. Pēc mēneša jau dzīvošu citā valstī," intrigu rada Emi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!