Foto: Kadrs no video
Nu Latvijā ir jauns oficiāls fitnesa skaistuļu pāris – skaisto formu entuziasti Gints Valdmanis un Jekaterina Sidorova apprecējušies.

Gadu pēc pirmās laulības šķiršanas otro reizi apprecējies fitnesa skaistulis Gints Valdmanis – par viņa sievu kļuvusi jomas kolēģe Jekaterina Sidorova. Video no skaistā notikuma "Instagram" vietnē publiskojusi jaunā sieviņa.

Par to, ka jūlijā gaidāmas abu kāzas, Valdmanis publiski vēstīja jau pavasarī, jo pārim bijis būtiski oficiālu ģimeni nodibināt vēl pirms pasaulē nāk abu kopīgais mazulis. Jekaterina ir stāvokī, un pārim jau drīzumā dzims meitiņa.

Grūtniecības pēdējā trimestrī pāris turpina kopā ar saviem faniem sociālajos tīklos gaidīt ģimenes pieaugumu, katru dienu publiskojot dažādus foto ar Jekaterinas augošo vēderu. Pāris arīdzan norādījis, ka viņiem nebūt netraucē mediju uzmanība, gluži otrādi, viņi gatavi savos privātajos priekos dalīties.

Par to, ka abiem gaidāms kopīgs mazulis, pāris paziņoja šā gada marta vidū. Bērnam jādzimst augustā.

Gintam Valdmanim šīs ir otrās laulības. Pavasarī pirms gada viņš un toreizējā sieva, permanentā grima meistare Juta Valdmane, paziņoja par deviņus gadus ilgās laulības krahu. Šķirtie lauleņi drīz vien atrada jaunus sirdsāķīšus – Juta samīlējās Ņujorkas latvietī Jurī, bet Gints sastapa fitnesa trenerīti Jekaterinu, kura drīz vien arī palika stāvoklī.

Vairākās intervijās medijiem Valdmanis iepriekš mēdza spriest, ka varbūt nav gluži piemērots ģimenes dzīvei; viņš arī minēja, ka ne visiem pāriem obligāti būtu jārada bērni. Tomēr, sastopot sirsnīgo tumšmati Jekaterinu, Ginta privātās dzīves notikumi attīstījušies ļoti strauji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!