Foto: Instagram.com/whenvetsundress
Tuvojoties gada nogalei, tiek izdoti jauni kalendāri, kas šajā laikmetā, kad daudzi savu ikdienu plāno dažādās viedierīcēs, parasti ir radīti kāda augstāka mērķa vārdā – lai piesaistītu līdzekļus labdarībai. Nesen apritē laists īpašs kalendārs, kurā pliki kopā ar dzīvnieciņiem un kukaiņiem pozē skotu veterinārijas studenti.

Karaliskā (Dika) Veterināro studiju skola ik gadu savus studentus aicina piedalīties avantūrā – pozēt labdarības kalendāram, kura ieņēmumi tiek ziedoti dzīvnieku atbalstam. Šogad savas drēbes augstāka mērķa vārdā nometuši aptuveni 94 studenti, vēsta britu mediji.

Visi pārdošanas ieņēmumi tiks veltīti studentu vadītajai Edinburgas bezmaksas veterinārajai klīnikai "All 4 paws", kas aprūpē mīluļus, kuru saimnieki ir bezpajumtnieki un maznodrošinātie un nevar paši atļauties samaksāt par potēm un veselības pārbaudēm saviem dzīvnieciņiem.

Tiek vēstīts, ka 2020. gada kalendāram ir dots nosaukums "Kad vetārsti izģērbjas". Tajā redzamās bildes uzņemtas dažādās gleznainās un skaistās Skotijas vietās.

Plikie vetārsti kalendārā tapuši iemūžināti kopā ar dažādiem dzīvniekiem – zirgiem, augstieņu liellopiem, suņiem, kaķiem, vistām, briežiem, govīm, plēsīgiem putniem un pat zirnekli.

Kā norādījuši kalendāra veidotāji, labdarības izdevuma veidošana ir kļuvusi par ikgadēju tradīciju, kuru piekopj ne tikai studenti Edinburgā, bet arī daudzās citās prestižās veterinārijas augstskolās visā pasaulē.

Vairāk par kalendāru var uzzināt un to arī iegādāties šeit.

View this post on Instagram

Udderly gorgeous! For more a-moo-sing images, order the 2020 calendar by following the link in the bio. 🐮

A post shared by When Vets Undress (@whenvetsundress) on Oct 24, 2019 at 12:31am PDT

View this post on Instagram

Back at it again! Follow the link in our bio to get your 2020 calendar in support of All4Paws!

A post shared by When Vets Undress (@whenvetsundress) on Oct 20, 2019 at 6:21am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!