Foto: Vida Press

Šonedēļ Sanpaulu norisinājās viens no visu laiku vispretrunīgāk vērtētajiem ikgadējiem skaistumkonkursiem – Brazīlijas seksīgāko dibentiņu sacensības "Miss Bum Bum". Kā vēsta ārzemju plašsaziņas līdzekļi, šogad konkursā triumfējusi 31 gadu vecā modele un dejotāja Elena Santana.

"Miss Bum Bum" finālā sacentās 15 daiļavas, un Brazīlijas skaistākā dupša titula tīkotājām savus dotumus bija jāizrāda vakarkleitās un bikini. Tāpat arī meitenes demonstrēja savas prasmes talantu konkursā.

Starp konkursa dalībniecēm bijušas tādu profesiju pārstāves kā policiste, žurnāliste, nekustamo īpašumu aģente un citas izglītotas dāmas.

Sīvā konkurencē par uzvarētāju tika atzīta Elena Santana, kura konkursā pārstāvēja Roraimas štatu. Tiesa, kā vēsta izdevums "The Daily Star", apbalvošanas ceremoniju aizēnojis nepatīkams incidents.

Viena no konkursa dalībniecēm – 27 gadus vecā Alīne Uva – sarīkojusi jandāliņu. Daiļava, nespēdama samierināties ar faktu, ka nav iekļuvusi labāko trijniekā, izskrējusi uz skatuves un mēģinājusi uzvarētājai atņemt titula lenti, skaļi ķērcot, ka viņa esot vienīgā, kuras dupsis ir 100% dabīgs.

Jāatgādina, ka šis bija pēdējais gads, kad Brazīlijā notika seksīgākā dibena meklējumi. Lai gan konkursa popularitāte turpina pieaugt, rīkotāji ir pieņēmuši lēmumu sacensības vairs nerīkot.

"Miss Bum Bum" pirmais konkurss Brazīlijā notika 2011. gadā. Kopš tā laika tas kļuvis par vienu no apspriestākajiem skaistumkonkursiem pasaulē, izpelnoties gan fanus, gan nelabvēļus.

Līdzīgi konkursi tiek rīkoti arī vairākās citās valstīts, tostarp Japānā un arī Krievijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!