Foto: Vida Press

Otrdien, 2. septembrī, Londonā risinājās žurnāla GQ Men Of The Year balvu pasniegšanas ceremonija, kuru plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmas meitenes, kuras izmantoja kārtējo izdevību izrādīt savus dabas dotumus.

Vislielāko uzmanību pasākumā izpelnījās britu modele Deizija Lova, kura ballīti apmeklēja pelēkā kombinezonā ar ļoti drosmīgu augšdaļu - viņas kuplās krūtis sedza vien tērpa platās lences, kas skatieniem no visām pusēm atklāja krūšu apaļumus.

Tāpat ar iespaidīgiem dekoltē viesus priecēja britu dziedātāja un aktrise Rita Ora, kura pasākumu apmeklēja mirdzošā sudrabkrāsas tērpā, dziedātāja Jessie J, kas bija uzcirtusies zaļā zīda kleitā, kas atsedza gan krūtis, gan vienu kāju, kā arī britu modele Kara Delevinja (attēlā pa kreisi), kura apbalvošanas ceremonijai bija izvēlējusies naktstērpam līdzīgu kleitu.

Protams, nepamanīt nevarēja arī amerikāņu sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu, kura, protams, bija ne tikai izspīlējusi savas raženās krūtis, bet arī ar neparasta piegriezuma tērpu izcēlusi savu brango pēcpusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!