Foto: Publicitātes foto
Aizvadītās nedēļas izskaņā Jūrmalā norisinājās ļoti īpašs pasākums daiļā dzimuma būtnēm – viesnīcā Lielupē vairāk nekā divi tūkstoši dāmu bija sanākušas uz festivālu sievietēm.

Dāmām visas dienas garumā bija iespēja apmeklēt iedvesmojošas lekcijas par sievišķīgām un aktuālām tēmām – gan attiecībām ar vīru un bērniem, gan seksualitāti un skaistumkopšanu, "Delfi Izklaidi" informē pasākuma rīkotāji.

Lekcijas lasīja Latvijā zināmas personības un speciālisti, tostarp ārsti, individuālās izaugsmes treneri, psihologi un citi.

Tāpat arī sievietes piedalījās dažādās meistarklasēs, kopā ar mediķiem pārbaudīja savu veselību, uzzināja visu par aktualitātēm skaistumkopšanā un vienkārši labi pavadīja laiku kopā ar draudzenēm.

Dāmu interese par festivālu bija liela – pasākums sapulcēja vairāk nekā divus tūkstošus sieviešu. Festivālu rīkoja un bez maksas apmeklēt piedāvāja organizācija un vecāku medijs "Māmiņu klubs", televīzija sievietēm "STV Pirmā!" un "MFD Veselības grupa". Pasākums sestdien, 2. martā, notika viesnīcā "Semerah Hotel Lielupe".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!