Foto: DELFI
No 18. līdz 21. jūlijam Dzintaru koncertzālē notiks viens no šīs vasaras grandiozākajiem pasākumiem – estrādes zvaigznes Laimas Vaikules rīkotais festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2019", kas vienkopus pulcēs Latvijā un ārvalstīs populāras mūzikas zvaigznes.

Vaikules festivāls Jūrmalā notiks jau piekto reizi, un tā priekšvakarā māksliniece uz Dzintaru koncertzāli bija ataicinājusi preses pārstāvjus, lai informētu par pasākuma norises gaidu.

Preses konferencē piedalījās ne tikai rīkotāji, bet arī vairāki mūziķi, tostarp arī Intars Busulis, Jānis Stībelis un citi.

Jāatzīmē, ka Vaikules rīkotajā festivālā mākslinieki dzied dzīvajā izpildījumā orķestra pavadījumā un apvienojas arī ekstravagantos duetos.

Jau vēstīts, ka festivālā uzstāsies Grigorijs Ļepss, Inese Galante, Stass Mihailovs, Valērijs Meladze, Jeļena Vaenga, Lolita, Makss Barskihs, Sergejs Lazarevs un Arturs Pirožkovs.

Tāpat arī festivālā uzstāsies dziedātājs Mario Biondi, Gruzijas zvaigzne Nino Katamadze, Latvijas grupa "Dagamba", Roberto Kel Torres, Krievijas grupa "Vremja I Steklo", dziedātājs Intars Busulis, dziedātājs Emin, "Monatik", Aleksandrs Panajotovs, Jerkešs Šakejevs, Sergejs Mazajevs, Ukrainas popzvaigzne Nastja Kamenska, Valērijs Sjutkins, Aļbina Džnabajeva, Alekseev, Sati Kazanova, Noa, "Sunstroke Project", Anna Aglatova, projekts "Freedom Ballet", Uku Suviste, Dana Sokolova, Uzari, Aļona Sviridova, Ukrainas dziedātāja Maruv, Anna Maria, Iveta Mukučana, Miša Romanova, "Radio Trio", Tomass Nevergrīns, Jānis Stībelis, Bianka, "Framest", "Musiqq", Aleksejs Čumakovs, Aija Andrejeva, Markus Riva, Lauris Reiniks, Andris Ērglis, Patrisha un Ļubova Uspenska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!