Foto: Publicitātes foto

Desmit tvirtu un sportisku ķermeņu īpašnieces no Latvijas šobrīd intensīvi vingro, sauļojas un citādi pilnveidojas, lai cīnītos par titulu Miss Bikini Latvia un iespēju pārstāvēt Latviju pasaules skaistuļu konkurencē. DELFI Izklaide piedāvā iepazīties ar skaistulēm tuvāk.

Konkursa finālā iekļuvušas desmit skaistules vecumā no 18 līdz 26 gadiem. Anastasija Putilo ir deju kolektīva vadītāja, horeogrāfe, kura aizraujas arī ar zīmēšanu un dziedāšanu.

Anete Šaitere ir angļu un zviedru valodu studente, kura aizraujas ar dejošanu, akrobātiku un treniņiem trenažieru zālē. Evita Frīdriksone šogad beidz vidusskolu, ir aktīva dzīvesveida piekritēja un nu jau 17 gadus dejo tautiskās dejas.

Jekaterina Jermolajeva ir Banku augstskolas studente, kura aizraujas ar bodibildingu un kulināriju, kā arī spēlē ģitāru. Ketija Jansone ir tiesību zinātnes maģistre, kura mīl sportu, it īpaši fitnesu, skriešanu un peldēšanu.

Laura Grigele ir modele un studente, kura brīvajā laikā daudz sporto, kā arī glezno. Laura Lauze ir studente un mūzikas skolotāja bērnu dārzā, kura studē operdziedāšanu Jāzepa Vītola Latvijas mūzikas akadēmijā.

Linda Andriksone studē ķīmijas tehnoloģiju RTU, paralēli studijām strādā, bet brīvo laiku pavada trenažieru zālē vai zumbas nodarbībās.  Paula Freimane ir personīgā fitnesa trenere un bikini fitnesa atlēte, kura aizraujas ar zīmēšanu. Zelda Tropa ir ieguvusi bakalauru sociālajās zinībās, bet šobrīd ir sava vasaras bāra īpašniece.

Skaistuļu desmitnieks gatavošanos finālam uzsācis ar piedalīšanos seminārā par veselīgu uzturu, diētām, sportu un motivāciju, kuru vadīja divas zinošas un pieredzējušas speciālistes - uztura speciāliste Tatjana Tepo un bodibildinga atlēte un trenere Anita Pužule. Konkursa fināls notiks jau 27. jūnijā klubā Coyote Fly.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!