Foto: Instagram.com/lukyanova.me/
Pēdējā laikā bijis visai maz ziņu par Ukraiņu daiļavas Valērijas Lukjanovas (attēlā), kura tiek dēvēta par Odesas "dzīvo Bārbiju", gaitām, taču skaistule turpina aktīvi rosīties sociālajos tīklos, un šonedēļ viņa pārsteigusi visus savus fanus, publicējot unikālu foto.

Ierasts, ka Valērijas Bārbijas stiliņš vienmēr ieturēts no matu galiņiem līdz papēžiem, un liels bijis ukraiņu "dzīvās lelles" pielūdzēju pārsteigums, kad pievilcīgā būtne beidzot atrādījusi savu piemīlīgo sejiņu bez grima.

Odesas daiļava populārajā sociālajā tīklā Instagram padalījusies ar foto, kurā viņa iemūžināta dabiskā izskatā, un bildīte neilgā laikā izpelnījusies milzīgu Lukjanovas dailes apjūsmotāju interesi.

Simtiem cilvēku bildīti atzīmējuši ar sarkano sirsniņu jeb "patīk", savukārt komentāru sadaļā ļaudis jūsmojuši, ka Valērijai esot dabas dots skaistums un pat bez grima viņa izskatoties pēc dievietes.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka Valērija sociālajos tīklos nesen uzsākusi jaunu dzīvi. Viņai ne tikai tapis jauns Instagram blogs, bet izveidots arī YouTube video blogs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!