Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Rīgā risinās Latvijā pirmais starptautiskais skaistumkonkurss Miss Top of the World, kurā piedalās 16 meitenes no dažādām valstīm un reģioniem.

Kā jau ierasts šāda līmeņa pasākumos, meitenes pirms izšķirošās cīņas ne tikai gatavojas lielajam fināla iznācienam, bet arī pagūst izklaidēties speciāli viņām organizētos pasākumos.

Arī konkursa Miss Top of the World organizatori - fonda IntRiga pārstāvji Mainots Vecvagars, Liene Skulme un Kristīne Lindenblate - konkursantēm sarūpējuši bagātīgu izklaidējošo programmu.

Drīz vien pēc ierašanās meitenes devās uz Jūrmalu, kur Granat Bar restorānā ieturēja vakariņas un labāk iepazina vienu otru. Šī vakara dress code bija baltā krāsa, un daiļavas no visas pasaules arī labprāt pozēja fotogrāfam.

Jau nākamajā vakarā meitenēm bija no koferiem jāvelk laukā sarkanas krāsas tērpi, lai dotos vakariņās uz Shotcafe, kur notika pasākums drīzumā gaidāmo Ziemassvētku noskaņās, un tāpat Rīgā pavadīto dienu laikā meitenēm bija jāiejūtas sportiskos tēlos.

Jau vēstīts, ka Latvijā pirmais starptautiskais skaistumkonkurss Miss Top of the World noslēgsies 7. decembrī, kad izklaides vietā Crystal Club tiks kronēta uzvarētāja un sadalīti citi tituli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!